Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Bungalowpark Vogelenzang
  • Bungalowpark Vogelenzang
  • Bungalowpark Vogelenzang
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Bungalowpark Vogelenzang

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Bungalowpark Vogelenzang te Lage Mierde (Noord-Brabant).
Onderhavig object is circa 5,3 hectare groot en wordt geëxploiteerd met circa 22 recreatiewoningen. Er zijn 35 recreatiewoningen toegestaan.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.850.000,=.

Ligging
Bungalowpark Vogelenzang is gelegen aan Park Vogelenzang 15 Lage Mierde. Het is  gelegen temidden van de prachtige natuur van regio de Kempen in Noord-Brabant. Het dorp maakt onderdeel uit van de Acht zaligheden.
 
De omgeving van het bungalowpark is zeer bosrijk: Bos afgewisseld met weiden en velden. Vogelenzang grenst aan Landgoed “De Utrecht”. Het landgoed is in 1899 ontstaan door ontginning van de uitgestrekte heidevelden door de toenmalige levensverzekerings-maatschappij De Utrecht. Het bestaat grotendeels uit bos- en natuurterrein en landbouwgronden met verpachte boerderijen. Hier treft men een zeer gevarieerde beplanting aan. De landerijen, de bekende vennen, de indrukwekkende vergezichten en niet te vergeten de broedkolonie met talrijke watervogels maken dit landgoed uniek.
Op het landgoed bevindt zich een 18-holes golfbaan van de Golfclub Midden Brabant www.golfclubmiddenbrabant.nl. Verder bevindt zich op het landgoed de herbergboerderij “In den Bockenrijder”.

Verder zijn in de omgeving gelegen de plaatsen Tilburg, Eindhoven en Hilvarenbeek alwaar Attractiepark De Beekse bergen is. De Belgische grens is vlakbij.
 

Algemeen
Het object is plaatselijk bekend als:
Bungalowpark Vogelenzang
Park Vogelenzang 15
5094 DZ  Lage Mierde
Tel.: 013 5091 282
E-mail: info@bunglowparkvogelenzang.nl
Internet: www.bungalowparkvogelenzang.nl
 
Vogelenzang is in de jaren 70 van de vorige eeuw gebouwd door de ouders van de huidige eigenaren. De huidige eigenaren hebben in 2011 het stokje overgenomen.
Het park is ruim van opzet. Er zijn zo’n 25 opstallen op een bebost terrein van circa 5 hectare. Conform bestemmingsplan mogen er 35 recreatiewoningen gebouwd worden en een bedrijfswoning.
 
Het park is het gehele jaar geopend. 17 recreatiewoningen worden verhuurd voor recreatieve doeleinden (o.a. via Booking.com), 4 recreatiewoningen worden verhuurd aan arbeidsmigranten, 1 recreatiewoning wordt bewoond door de oud beheerder. Daarnaast is er een bedrijfswoning aanwezig en twee oude recreatiewoningen die dienst doen als opslag.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.850.000,=.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer