Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Jachthaven Deko Marina
  • Jachthaven Deko Marina
  • Jachthaven Deko Marina
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Jachthaven Deko Marina

  • Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Jachthaven Deko Marina te Lelystad.
 
Onderhavig object is circa 6 hectare groot en wordt geëxploiteerd met circa 400 ligplaatsen.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT

Ligging
Jachthaven Deko Marina is gelegen aan de Parkhaven 3 te Lelystad. Lelystad is gelegen in de gelijknamige gemeente Lelystad en is de hoofdstad van de provincie Flevoland. Onderhavig object is gelegen ten noordwesten van Lelystad, op enkele kilometers van het centrum, en is gelegen aan het IJsselmeer en nabij het Markermeer. Lelystad wil de komende jaren gaan uitgroeien naar circa 100.000 inwoners, waar het er momenteel een ruim 80.000 inwoners telt.
 
Onderhavig object is gelegen aan het IJsselmeer, het grootste meer van Nederland met een oppervlakte van circa 1.100 km². De directe ligging aan het IJsselmeer biedt diverse watermogelijkheden. Deko Marina is een goede uitvalsbasis voor vaartochten naar diverse toeristische steden en dorpen in de omgeving, zoals Enkhuizen, Medemblik, Lemmer, Amsterdam, Volendam, Hoorn, etc.

Algemeen
Het object is plaatselijk bekend als:
Deko Marina Lelystad
Parkhaven 3
8242 PE Lelystad
tel:     0320 – 269 000
e-mail:         deko@deko.nl        
Website:       www.deko.nl

Deko Marina wordt geëxploiteerd met circa 400 ligplaatsen, waarbij sprake is van een vaste hoofdsteigers met drijvende zijsteigers. De ligplaatsen voorzien in elektra, water en verlichting. De haven biedt een diversiteit aan boxmaten, met een maximale lengte tot 18 meter. De diepte van de haven is circa 3 meter.

Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:

  • het havengebouw, waarin onder andere het sanitairgebouw, de jachtmakelaardij, het havenkantoor en de bedrijfswoning zijn ondergebracht;
  • het horecagebouw;
  • de bedrijfshallen, waarin de jachtservice en winterstalling zijn ondergebracht.

 Het bedrijf beschikt over diverse infrastructurele- en recreatieve voorzieningen, onder andere bestaande uit een botenkraan, een botenwagen, speelvoorzieningen, bbq-plaats, milieustraat, etc.

 De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer