Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Boeierspad 5 te Amsterdam
  • Boeierspad 5 te Amsterdam
  • Boeierspad 5 te Amsterdam
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Boeierspad 5 te Amsterdam

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de locatie Boeierspad 5 te Amsterdam. Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 1.290 m², hetgeen erfpachtgronden betreft. Opgemerkt dient te worden dat momenteel ter plaatse Supschool SUP&Meer wordt geëxploiteerd, maar dat de exploitatie hiervan niet tot het aangebodene behoort. Het object zal vrij van huur of gebruik worden overgedragen.
 
De vraagprijs voor de gehele locatie is € 2.175.000,=.

Ligging
De goede ligging in Amsterdam Zuid, direct aan het water en aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos en nabij het bruisende centrum van Amsterdam, zorgt voor een unieke uitvalsbasis met volop recreatiemogelijkheden. Ook bevinden zich diverse winkels, horecabedrijven en andere voorzieningen in de nabijheid. Het betreft een unieke locatie in het groen en water. De locatie ligt direct aan het water grenzend aan De Nieuwe Meer.
 
De Nieuwe Meer is een meer ten zuidwesten van Amsterdam. Het vormt de verbinding tussen het riviertje de Schinkel in Amsterdam en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Via de Nieuwe Meersluis (of Schinkelsluis) kan naar de Schinkel worden gevaren die in open verbinding staat met de kanalen in Amsterdam-Zuid en de grachten van Amsterdam. Aan de zuidzijde grenst het meer aan het Amsterdamse Bos. Aan de noordzijde ligt het Jaagpad en het Natuur- en recreatiegebied De Oeverlanden. De Nieuwe Meer wordt vooral voor recreatievaart en recreatievisserij gebruikt. Ook is het onderdeel van de Staande Mastroute door Amsterdam.
 
Op deze mooie, unieke plek zijn een tweetal woonarken gelegen, waarvan er een zeer riant van omvang is. Beide woonarken beschikken over een eigen steiger. Ook is er een loods aanwezig (thans in gebruik als clubhuis) met een riant en sfeervol terras en ruim omliggend af te sluiten terrein.
 
De locatie biedt volop kansen en mogelijkheden voor diverse invullingen en herontwikkeling.

 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 1.290 m², hetgeen erfpachtgronden betreft. Het object is gelegen aan het Boeierspad 5, 1081 KE te Amsterdam. Opgemerkt dient te worden dat momenteel ter plaatse Supschool SUP&Meer wordt geëxploiteerd, maar dat de exploitatie hiervan niet tot het aangebodene behoort. Het object zal worden vrij van huur of gebruik worden overgedragen.
 
Onderhavig object voorziet in de volgende opstallen:

  • een loods;
  • twee woonarken.
 
De vraagprijs voor de gehele locatie is € 2.175.000,=.

Verkoper is bereid om de transactie gesplitst plaats te laten vinden. De witte ark (5B), kan dan buiten het object blijven, waarvoor een langdurige overeenkomst voor het gebruik van de ondergrond/water overeengekomen dient te worden. Verkoper zal dan in deze ark blijven bewonen en kan deze ark bereiken via een separaat erfpachtperceel dat reeds eigendom is bij verkoper. Verkoper is bereid in dat geval haar vraagprijs te verlagen. Daartegenover dient dan wel een terugkoop verplichting overeengekomen te worden.  Bij gebleken interesse kan dit nader worden uitgewerkt.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer