Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Park Duivenbos
  • Park Duivenbos
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Park Duivenbos

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Park Duivenbos te Overloon. Park Duivenbos is ruim 4,9 hectare groot en wordt geëxploiteerd met circa 100 standplaatsen en 3 verhuureenheden.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.695.000,= kosten koper.

Ligging
Park Duivenbos is gelegen aan de Duivenbosweg 2 te Overloon. Overloon is een dorp in de gemeente Land van Cuijk, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gelegen aan de rand van het bosgebied Hondsbergen. In de nabijheid van onderhavig object zijn diverse natuurgebieden gelegen, waaronder de Staatsbossen Sint Anthonis, de Overloonse Duinen en de Maasheggen.
 
In de nabijheid zijn diverse dagrecreatieve voorzieningen gelegen, zoals Zoo Parc, het Oorlogsmuseum, Golfbaan De Kuluut en Attractiepark Toverland. Voorts behoort een bezoek aan steden als Nijmegen, Venray en Venlo tot de mogelijkheden.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 4,9 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Het object is plaatselijk bekend als:
  Park Duivenbos
  Duivenbosweg 2
  5825 HR Overloon
  0485 - 38 38 76
  info@duivenbos.nl
  www.duivenbos.nl
 
Het bedrijf wordt geëxploiteerd met in totaal circa 105 eenheden verdeeld over:

  • circa 102 jaarstandplaatsen;
  • 3 verhuureenheden.
Opgemerkt dient te worden dat er nog een vijftal niet-bezette riante plaatsen aanwezig zijn (oppervlakte circa 350 m²) waarvoor een nadere invulling gezocht kan worden.
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
  • een receptiegebouw, met onder andere receptie, wasserette, werkplaats en opslag;
  • een riante bedrijfswoning;
  • 2 sanitairgebouwen, waarvan 1 thans niet meer als zodanig in gebruik is.
 
Het bedrijf beschikt over diverse infrastructurele- en recreatieve voorzieningen, onder andere bestaande uit een kleuterbad, een tennisbaan en diverse speeltoestellen.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.695.000,= kosten koper.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer