Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • onderdelen van Recreatiecentrum Nannewiid
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

onderdelen van Recreatiecentrum Nannewiid

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de nader beschreven materiële vaste activa van Recreatiecentrum Nannewiid te Oudehaske. Het aangebodene omvat een oppervlakte van circa 3,25 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Tot het aangebodene behoort het “campinggedeelte” van Recreatiecentrum Nannewiid met de jaarplaatsen en kampeerplaatsen, alsmede het strand met zwemwater, een receptiegebouw en een sanitairgebouw. De horecavoorziening met bedrijfswoning, alsmede een tiental (water)chalets, een loods en een appartement behoren niet tot het aangebodene.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.000.000,= kosten koper.

Ligging
Recreatiecentrum Nannewiid is gelegen aan de Badweg 32 te Oudehaske. Oudehaske is een dorp in de gemeente De Friese Meren, gelegen in de provincie Friesland. Onderhavig object is direct aan het gelijknamige meer Nannewiid gelegen, één van de meren in het Friese Merengebied. Door de ligging aan het water zijn er diverse watersportmogelijkheden, zoals zeilen, surfen of kanoën. Ook staat het meer bekend als visplaats en beschikt onderhavig object over een strandje met zwemgedeelte.
 
De locatie kan als zeer goed aangemerkt worden voor een herontwikkeling van het huidige park, vanwege de ligging aan een waterplas, het weidse uitzicht, De Friese Meren als achterland, etc.

Algemeen
Het aangebodene omvat een oppervlakte van circa 3,25 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Het object is plaatselijk bekend als:
  Recreatiecentrum Nannewiid
  Badweg 32
  8465 NN Oudehaske
  tel:     0513 - 67 72 26
  e-mail:         info@nannewiid.nl 
  Website:       www.nannewiid.nl 
 
Het bedrijf wordt geëxploiteerd met in totaal circa 105 standplaatsen, verdeeld over:

  • circa 93 jaarplaatsen;
  • circa 12 toeristische plaatsen.
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
  • een receptiegebouw;
  • een sanitairgebouw.
 
Het bedrijf beschikt over diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een zandstrand met zwemwater, een speeltuin, een beachvolleybalveld, diverse watersportmogelijkheden en een recreatieteam. Voorts is een aanlegsteiger aanwezig.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.000.000,= kosten koper.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer