Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Anderegg’s Camping
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Anderegg’s Camping

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Anderegg’s Camping te Well. Anderegg’s Camping is ruim 8,3 hectare groot en wordt geëxploiteerd met circa 152 standplaatsen en 5 verhuurchalets.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 1.725.000,= kosten koper.

Ligging
Anderegg’s Camping is gelegen aan de Kevelaarsedijk 6 te Well. Well is een plaats in de gemeente Bergen in het noorden van Limburg. Het object is gelegen nabij de Maas, maar ook nabij diverse meren, zoals het Reindersmeer, Eendenmeer en Leukermeer. Dit biedt diverse watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, surfen, zeilen of kanoën.
 
Onderhavig object bevindt zich aan de rand van de Maasduinen. De Maasduinen is een natuurgebied en Nationaal Park met een oppervlakte van circa 4.500 hectare. In de nabijheid zijn diverse dagrecreatieve voorzieningen gelegen, zoals de Kasteeltuinen Arcen, Thermaalbad Arcen, de Hertog Jan Brouwerij, Binnenspeeltuin, Zoo Parc Overloon en Oorlogsmuseum Overloon. Voorts behoort een bezoek aan steden als Nijmegen, Venray en Venlo tot de mogelijkheden.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 8,3 hectare, waarvan circa 1,1 hectare (agrarische gronden) in volle eigendom zijn en circa 7,2 hectare gronden in erfpacht zijn verkregen. Hiervan is circa 6,7 hectare in gebruik als camping en circa 0,5 hectare als bosgronden. Het object is plaatselijk bekend als:
   Anderegg’s Camping
   Kevelaarsedijk 6
   5855 GC Well
   0478 - 501 567
   info@andereggscamping.nl
   www.andereggscamping.nl
 
Het bedrijf wordt geëxploiteerd met in totaal circa 157 standplaatsen/eenheden, verdeeld over:

  • circa 152 jaarplaatsen;
  • 5 verhuurchalets.
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
  • een horecavoorziening (verhuurd);
  • een bedrijfswoning.
Voorts zijn een drietal voormalige sanitairgebouwen aanwezig, die thans niet meer in gebruik zijn. Op het terrein zijn enkele speelvoorzieningen aanwezig.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 1.725.000,= kosten koper.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer