Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Erfgoedpark De Hoop
  • Erfgoedpark De Hoop
  • Erfgoedpark De Hoop
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Erfgoedpark De Hoop

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Erfgoedpark de Hoop, gelegen aan het Uitgeestermeer in Uitgeest.
Onderhavig object is circa hectare 3,5 hectare groot (erfpacht) en wordt geëxploiteerd met 33 recreatie appartementen en Safari lodges, Restaurant Krelis en ijs- en taartwinkel De Kleine Molen.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 6.800.000,=.

Ligging
Erfgoedpark de Hoop is een modern doch authentiek ontwikkeld recreatie- en vakantiepark aan het Uitgeestermeer in de provincie Noord-Holland. Het park ligt op relatief korte afstand van Amsterdam en Alkmaar. Het bevindt zich op een unieke, historische locatie aan de rand van een natuurgebied direct aan het Uitgeestermeer. Een prachtige groene en waterrijke omgeving waar voor elke vakantieliefhebber voldoende te beleven is. Men kan hier vandaan mooie wandelingen en fietstochten maken of diverse vaarroutes volgen. Op het Uitgeestermeer wordt veel watersport bedreven.
 
Algemeen
Erfgoedpark de Hoop is gelegen op circa 3,5 hectare erfpachtgrond. Het object beschikt over de volgende accommodaties, te weten:

  • 3 luxe vakantieappartementen voor grote gezelschappen voor 10, 12 of 16 personen;
  • 6 luxe 4- persoons appartementen;
  •  
  • 24 safari lodges voor gezelschappen van 4, 5, 6 en 8 personen.
 
Verder zijn er op het park aanwezig Restaurant Krelis en ijs- en taartwinkel De Kleine Molen. Restaurant Krelis is een hoog doch toegankelijk aangeschreven restaurant met riant terras. Zowel het restaurant en de ijs- en taartwinkel zijn verhuurd. Het restaurant beschikt tevens over twee zalen waardoor het ook mogelijk is om evenementen, zakelijke bijeenkomsten of andere besloten partijen te reserveren.
Voor meer informatie: www.erfgoedparkdehoop.nl en www.dutchen.nl/dehoop en www.krelis.nl en www.dekleinemolen.nl.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het object bedraagt € 6.800.000,-- kosten koper.

Reageer