Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Golfbaan ontwikkelingsgronden te Heythuysen
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Golfbaan ontwikkelingsgronden te Heythuysen

In samenwerking met de curator bieden wij geheel vrijblijvend aan de golfbaan ontwikkelingsgronden te Heythuysen.
 
U wordt verzocht een bod uit te brengen uiterlijk 22 april 2022 17.00 uur, gebruikmakend van het biedingsmemorandum van de curator.
 
Bezichtigingen kunnen plaatsvinden samen met de makelaar. Vriendelijk verzoeken wij u om vooraf kenbaar te maken dat u wilt komen bezichtigen.

Bezichtigingsdata:

  • 11 april 2022;
  • 21 april 2022.

Ligging
Het object is gelegen te Aan het Broek 6 te Heythuysen. Heythuysen is een plaats in de gemeente Leudal en is gelegen in Midden Limburg. Onderhavig object is gelegen ten noorden van de kern van Heythuysen en ten noordwesten van de kern van Roggel. Steden als Roermond, Weert en Venlo zijn in de nabijheid gelegen.
 
Onderhavig object is gelegen nabij diverse provinciale wegen, waaronder de N279, N275 en N280. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A2 en A73.
 
Algemeen
Het aangeboden object omvat een grondgebied met een totale oppervlakte van zo’n 45 hectare alwaar de golfbaan ontwikkeld kan worden.
 
U wordt verzocht een bod uit te brengen uiterlijk 22 april 2022 17.00 uur, gebruikmakend van het biedingsmemorandum van de curator.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie en de aanwezige zaken nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer