Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Golfbaan Echt-Susteren
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Golfbaan Echt-Susteren

In samenwerking met de curator bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Golfbaan Echt-Susteren.
 
U wordt verzocht een bod uit te brengen uiterlijk 22 april 2022 17.00 uur, gebruikmakend van het biedingsmemorandum van de curator.
 
Bezichtigingen kunnen plaatsvinden samen met de makelaar. Vriendelijk verzoeken wij u om vooraf kenbaar te maken dat u wilt komen bezichtigen.

Bezichtigingsdata:

  • 11 april 2022;
  • 21 april 2022.

Ligging
Golfbaan Echt-Susteren is gelegen aan de Hommelweg 3 te Susteren. Susteren is een plaats in de gemeente Echt-Susteren en is gelegen in Midden Limburg. Onderhavig object is gelegen ten noordoosten van de kern van Susteren, naast EuroParcs Resort Limburg. Onderhavig object bevindt zich op minder dan 5 kilometer afstand van de Duitse en Belgische grens. Voorts zijn steden als Sittard en Roermond in de nabijheid gelegen.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van ruim 24 hectare, hetgeen volle eigendom betreft.
Het object is plaatselijk bekend als:
Golfbaan Echt-Susteren
Hommelweg 3
6114 RR Susteren
tel:     046 – 449 49 92
e-mail:         info@golfbaanecht-susteren.nl  
Website:       www.golfbaanecht-susteren.nl  
 
Golfbaan Echt-Susteren omvat een 9-holes golfbaan, die tussen 2004 en 2006 is gerealiseerd. De ondergrond ad. circa 25 hectare is in eigendom. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses en heeft een A-status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
 
De 9-holes golfbaan is 2.809 meter lang en voorziet in twee PAR-3 holes, vijf PAR-4 holes en twee PAR-5 holes. Hole 6, een PAR-5 holes, is met een lengte van circa 540 meter een van de langste holes van Nederland. De baan wordt getypeerd als een heidebaan. Alle greens zijn opgebouwd conform de USGA-specificaties.
 
Golfbaan Echt-Susteren beschikt over diverse oefenfaciliteiten, waaronder een overdekte driving range met 8 overdekte en 25 onoverdekte afslagplaatsen, twee oefen put-en chipping greens en een 6-holes approachbaan.
 
Onderhavig object beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een clubgebouw met brasserie, golfshop, etc., Het clubgebouw is in 2013 volledig vernieuwd.
 
U wordt verzocht een bod uit te brengen uiterlijk 22 april 2022 17.00 uur, gebruikmakend van het biedingsmemorandum van de curator.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer