Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Buitencentrum Veere
  • Buitencentrum Veere
  • Buitencentrum Veere
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Buitencentrum Veere

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Buitencentrum Veere te Veere (Zeeland).
Onderhavig object ligt pal aan het Veerse Meer en heeft altijd dienst gedaan als groepsaccommodatie.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT.

Ligging
Buitencentrum Veere is toeristisch zeer goed gelegen aan de Wulpenburgseweg 4 te Veere, op het schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland. Het object is gelegen op een unieke locatie direct aan het Veerse Meer met een eigen aanlegsteiger, op een steenworp afstand van het authentieke vissersplaatsje Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere. Dagrecreatieve voorzieningen in de omgeving: Middelburg, Neeltje Jans, etc.

Het schiereiland Walcheren wordt omsloten door het Veerse Meer, de Noordzee en de Westerschelde en staat bekend als een paradijs voor watersporters. Het Veerse Meer is een bijzonder natuurgebied met genoeg mogelijkheden voor recreatie. Door dat steeds schonere water, is het Veerse Meer niet alleen in trek bij watersporters, maar ook voor de duiksport. Omdat er vanuit de Oosterschelde zout water in het meer wordt gelaten, is het water brak, met een schommelend zoutgehalte. 

Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van 1,6 hectare. Het object is plaatselijk bekend als:
Buitencentrum Veere            
Wulpenburgseweg 4
4351PB Veere
 
Notabene: Buitencentrum Veere werd geëxploiteerd ten behoeve van het verblijf van groepen. De exploitatie is sinds april 2020 stil komen te liggen in verband met COVID19. Er is thans dus geen lopende exploitatie aanwezig.

Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
•    het hoofdgebouw;
•    de schuur;
•    6-tal blokhutten;
•    verblijfsgebouw De Schaapskooi;
•    een sanitairgebouw.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT

Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien

Reageer