Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
 • Jachtservice Breukelen
 • Jachtservice Breukelen
 • Jachtservice Breukelen
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Jachtservice Breukelen

Te koop:
Jachtservice Breukelen

Wegens overweldigende interesse is de informatieverstrekking voorlopig stopgezet. 

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Jachtservice Breukelen, bestaande uit  de exploitatie, de huurovereenkomst van de locatie, de goodwill, de roerende zaken, de inventaris, de voorraden, de intellectuele eigendommen, etc. Met alle daartoe behorende bestanddelen en voorts met inbegrip van de zaken, bedrijfsmiddelen en inventaris.: https://www.jachtservicebreukelen.nl/.
 
NB. De onroerende zaken zijn niet in de aanbieding inbegrepen.
 
Jachtservice Breukelen is een watersportbedrijf dat thans wordt geëxploiteerd als jachtservice-bedrijf. De locatie wordt gehuurd en bestaat uit een watersportwinkel, de werkplaats, de opslagloods, het buitenterrein en de jachthaven met circa 100 ligplaatsen.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT.
 
Ligging
Jachtservice Breukelen is gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk 141A te Loosdrecht. Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren in Noord-Holland. Loosdrecht is vooral bekend als watersportdorp ten westen van Hilversum met meerdere aan elkaar verbonden recreatieplassen (De Loosdrechtse Plassen). Loosdrecht staat bekend als toeristisch aantrekkelijk gebied. Jachtservice Breukelen is gelegen aan de oostkant van de Loosdrechtse Plassen.
 
Algemeen
Jachtservice Breukelen is een bedrijfsgerelateerd object op een totale oppervlakte van circa 1,35 hectare (gehuurd), daarvan is zo’n 60% water.
 

Het object is plaatselijk bekend als:
Jachtservice Breukelen
Oud-Loosdrechtsedijk 141A
1231 LT Loosdrecht
T +31 (0)35 577 95 08
E info@jachtservicebreukelen.nl
www.jachtservicebreukelen.nl
 
Jachtservice Breukelen is een watersportbedrijf dat thans wordt geëxploiteerd als jachtservice-bedrijf. De locatie wordt gehuurd en bestaat uit een watersportwinkel, de werkplaats, de opslagloods, het buitenterrein en de jachthaven met circa 100 ligplaatsen. De ligplaatsen zijn volledig bezet. 2 ligplaatsen zijn verhuurd aan woonschepen. De steigers beschikken over vingerpieren en daarnaast zijn er 23 bootsavers aanwezig, waarvan er 18 in eigendom zijn bij Jachtservice Breukelen BV.
Op de steigers zijn onder andere elektra-aansluitingen en diverse watertappunten aanwezig.
 
Gedurende de winterperiode voorziet onderhavig object in winterstalling. Er worden full-service winterstallingspakketten aangeboden, waarbij de boot onder andere winterklaar wordt gemaakt en diverse (onderhouds)werkzaamheden worden uitgevoerd.
 
Het object beschikt over de volgende opstallen:

 • het hoofdgebouw, waarin ondergebracht:
  • de watersportwinkel
  • de werkplaats
  • de loods
  • een personeelsruimte.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer