Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Ontwikkelingslocatie voor recreatiewoningen aan het Lauwersmeer
  • Ontwikkelingslocatie voor recreatiewoningen aan het Lauwersmeer
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Ontwikkelingslocatie voor recreatiewoningen aan het Lauwersmeer

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van ontwikkelingslocatie Noordergat met de Museumhaven. Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 2,8 hectare.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT.

Ligging
Ontwikkelingslocatie Noordergat en de Museumhaven zijn fraai gelegen aan het Lauwersmeer naast Camping Lauwersoog en Restaurant Het Booze Wijf. Op het Lauwersmeer wordt veel aan zeilen, windsurfen en kitesurfen gedaan. Het Lauwersmeergebied is een uniek natuurgebied dat aangewezen is als Nationaal Park (ongeveer 60 km² groot). Verder is het object vlakbij de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed) gelegen en bij de haven van Lauwersoog alwaar de veerpont naar Schiermonnikoog afvaart.
 
Algemeen
Ontwikkelingslocatie Noordergat
Dit betreft een perceel grond van 1,3 hectare aan de Museumhaven met de bestemmingsplanmogelijkheid om 19 recreatiewoningen te ontwikkelen. Daarnaast zou een deel van het perceel als jachthaven ingevuld kunnen gaan worden.
 
Opdrachtgever heeft al enkele plannen gemaakt, deze plannen zijn nog niet officieel bij de gemeente ingediend en kunnen dus nog gewijzigd worden.
 
Museumhaven
Dit betreft een haven op een perceel water en grond van circa 1,5 hectare met de volgende voorzieningen:

  • circa 65 ligplaatsen;
  • een gebouw van de havenmeester;
  • een gebouwtje dat gebruikt wordt voor vergaderingen en opslag.
 

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt VERKOCHT.

Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer