• Camping Activiteitencentrum Geelenhoof
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Camping Activiteitencentrum Geelenhoof

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Camping Activiteitencentrum Geelenhoof.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa: € 950.000,=.

Ligging
Camping Geelenhoof is gelegen aan de Grathemerweg 16 te Kelpen-Oler. Kelpen-Oler is een dorp in de gemeente Leudal, gelegen in Midden-Limburg. Camping Geelenhoof is gelegen in het buitengebied, ten zuiden van de kern van Kelpen-Oler.
 
Onderhavig object is gelegen tussen Weert, Roermond en het Witte Stadje Thorn en is onder andere gelegen nabij de Maasplassen. De Maasplassen bestaan uit diverse grote en kleine plassen en omvatten een gebied van circa 3.000 hectare. Hiermee zijn de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Het gebied kent een grote diversiteit qua watersportmogelijkheden, er kan namelijk onder andere worden gezwommen, gesurft, gezeild, etc., en er kunnen watersporten als waterskiën, flyboarden en wakeboarden worden beoefend. Het gebied omvat diverse jachthavens, dagstranden, horecavoorzieningen/beachclubs en visstekken.

Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van 4,3 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Het object is plaatselijk bekend als:
Camping Activiteitencentrum Geelenhoof
Grathemerweg 16
6037 NR Kelpen-Oler
tel:     0495 – 651 858
Website:       www.geelenhoof.nl
Email:          info@geelenhoof.nl
 
Het bedrijf wordt geëxploiteerd met in totaal circa 100 standplaatsen (momenteel verdeeld over circa 70/80 toeristische plaatsen en circa 20/30 seizoenplaatsen), alsmede een viertal blokhutten. Voorts zijn een zevental appartementen aanwezig.
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:

  • een bedrijfswoning met receptie;
  • een horecagebouw;
  • een beugelbaan;
  • een appartementengebouw;
  • een tweetal silo’s (recreatief in gebruik);
  • een beach bar;
  • diverse opslaggebouwen;
  • een permanent sanitairgebouw.
Voorts is een blokhut aanwezig die dienst doet als toiletvoorziening.
 
Het bedrijf beschikt over diverse infrastructurele- en recreatieve voorzieningen, onder andere bestaande uit een activiteitencentrum. Hier worden diverse (groeps)activiteiten georganiseerd, zoals boerenweigolf, boerendarts, indoor midgetgolf, voetbalgolf, handboogschieten, beugelen, etc. Voorts zijn voorzieningen als een visvijver, diverse speelvoorzieningen en draadloos internet aanwezig.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa: € 950.000,=.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer