Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • Jachthaven De Boarnstream in Jirnsum
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Jachthaven De Boarnstream in Jirnsum

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de nader beschreven materiële vaste activa van Jachthaven De Boarnstream in Jirnsum.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 1.600.000,= kosten koper.

Ligging
De Jachthaven is gelegen aan de Industriewei 2 te Jirnsum. Jirnsum is een plaats die is gelegen in de gemeente Leeuwarden, in de provincie Friesland. De Boarnstream is gelegen aan de rivier De Boorne in Friesland en gelegen in het Friese Merengebied.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 3,6 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Het bedrijf wordt momenteel geëxploiteerd met in totaal circa 170 ligplaatsen. De haven is geschikt voor boten met een lengte tot 20 meter en een diepgang van circa 1,5 meter. De jachthaven is onder andere aangesloten bij de HISWA en beschikt over de keurmerken Blauwe Vlag en de Groene Wimpel.
 
De opstallen bestaan onder andere uit:
- een haven-/verkoopkantoor/werf/winterstalling;
- een sanitairgebouw;
- een bedrijfswoning;

Voorts zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een brandstofverkooppunt, vuilwaterinname, draadloos internet, een dierenweide, picknickmogelijkheden en een jeu-de-boulesbaan.


Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer