• Kroondomein Giethoorn
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Kroondomein Giethoorn

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Kroondomein Giethoorn. https://www.kroondomeingiethoorn.nl/
 
Kroondomein Giethoorn is een chaletpark met zo’n 40 chalets, in het hart van het dorp Giethoorn. Van de 40 chalets worden er door opdrachtgever zo’n 18 verhuurd.
2 chalets zijn in eigendom van opdrachtgever (behoren tot de aanbieding). Daarnaast behoort tot de aanbieding de bedrijfswoning en een lege chaletkavel.
 
Opdrachtgever verzorgt de verhuur van de chalets. In totaal worden er zo’n 18 chalets verhuurd. Door de enorme steeds groeiende toeristische aantrekkingskracht van Giethoorn, is er een forse verhuurexploitatie aanwezig.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 1.495.000,= kosten koper.

Ligging
Kroondomein Giethoorn is gelegen aan het Binnenpad 33A te Giethoorn. Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland en ligt tussen Steenwijk en Meppel.
 
Giethoorn trek op jaarbasis vele toeristen uit binnen en buiteland. Het dorp is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Het wordt wel het 'Hollands Venetië' genoemd.
 
Nationaal Park Weerribben-Wieden: Giethoorn is gelegen in de Wieden, en aan de rand van een zeer uitgestrekt Nationaal Park. De Wieden bestaan, voor zover eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten, uit ongeveer 6.000 ha aan plassen, rietlanden, moerasbossen, natte weilanden en ander natuurgebied.


Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer