• Recreatiepark op de Veluwe
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Recreatiepark op de Veluwe

Namens de eigenaar zijn wij opzoek naar een partij die de ontwikkeling wil verzorgen van zijn recreatiepark. Allerlei vormen van samenwerking zijn bespreekbaar (joint venture, grond in erfpacht, etc.).

Algemeen
Onderhavig object heeft een oppervlakte van zo’n 18,5 hectare waarvan circa 16,5 hectare ontwikkeld kan worden, hetgeen volledige eigendom betreft. Conform het bestemmingsplan mag het terrein ontwikkeld worden met recreatiewoonverblijven en stacaravans.
 
Het object wordt thans geëxploiteerd met in totaal circa 650 standplaatsen, waarvan zo’n 300 bezette jaarstandplaatsen
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:

  • het hoofdgebouw met receptie en horeca;
  • het restaurant;
  • een loods/ werkplaats;
  • diverse bedrijfswoningen;
  • diverse sanitair gebouwen.
  •  
De infrastructurele- en recreatieve voorzieningen bestaan onder andere uit een overdekt subtropisch zwembad, een openlucht zwembad, een tennispark, een sportveld, een midgetgolfbaan, etc.

Ligging
Het object is gelegen op circa 10 kilometer van Nationaal Park De Hoge Veluwe. De Hoge Veluwe omvat circa 5.400 hectare (5% van de Veluwe) en is hiermee het grootste laaglandnatuurterrein in Noordwest-Europa.
Het object is gelegen te midden van steden als Amersfoort, Arnhem en Apeldoorn. In de nabijheid zijn diverse dagrecreatieve voorzieningen gelegen, waaronder Ouwehands Dierenpark, de Julianatoren, de Apenheul, etc.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer