• Stadscamping Den Driesch/Camperplaats Valkenburg
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Stadscamping Den Driesch/Camperplaats Valkenburg

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Stadscamping Den Driesch te Valkenburg.

Ligging
Stadscamping Den Driesch is gelegen aan de Heunsbergerweg te Valkenburg. Het object bevindt zich op een fantastische locatie in het Zuid Limburgse Heuvelland, op loopafstand van het welbekendje toeristenstadje Valkenburg. Op deze toplocatie wordt onderhavig object, sinds 1954, als oudste camping van Valkenburg geëxploiteerd. Het object kent een jaarrond exploitatie.
 
Onderhavig object is gelegen naast de kasteelruïne van Valkenburg, een belangrijke toeristische attractie en beschermd rijksmonument. In de nabijheid zijn diverse attracties en bezienswaardigheden gelegen, waaronder een kabel-/rodelbaan, Sprookjesbos Valkenburg, Holland Casino, Thermae 2000, Pretpark De Valkenier, etc. Voorts bevindt de Cauberg, welke wereldberoemd is in de wielersport, zich nabij.
 
Valkenburg kent een historische stadskern met een uitbreiding aanbod qua horecavoorzieningen. Samen met het omliggende heuvelland en een groot aantal toeristische attracties, heeft Valkenburg een sterk toeristisch karakter.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 2,2 hectare. Een gedeelte van onderhavig object is belast met een erfpachtrecht ten behoeve van een ondergrondse grot. Opgemerkt dient te worden dat opdrachtgever ten aanzien van deze grot als erfverpachter wordt aangemerkt. Het object is plaatselijk bekend als:
Camping Den Driesch
Heunsbergerweg 1
6301 BN Valkenburg aan de Geul
tel:     043 – 601 20 25
website:       www.campingdendriesch.nl      
email:          info@campingdendriesch.nl
 
Het bedrijf wordt geëxploiteerd met in totaal circa 131 standplaatsen verdeeld over:

  • circa 2 jaarstandplaatsen;
  • circa 46 camperplaatsen;
  • circa 19 comfortplaatsen;
  • circa 64 standaardplaatsen;
  • twee vakantieappartementen.
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
  • het hoofdgebouw, waarin onder andere de receptie, een campingwinkel, een wasserette, een werkplaats, een tweetal bedrijfswoningen en een tweetal vakantieappartementen zijn ondergebracht;
  • een tweetal permanente sanitairgebouwen.
Voorts is aan de noordzijde van het terrein een schuurtje/garage aanwezig.

Het bedrijf beschikt over diverse infrastructurele- en recreatieve voorzieningen, onder andere bestaande uit een draadloos internet, een jeu-de-boulesbaan en fietsverhuur (fietsen geen eigendom). Bezoekers van Camping Den Driesch mogen gratis gebruik maken van Zwembad/Fitnesscentra Poltermolen, dat in de nabijheid is gelegen (jaarlijks wordt er een contract afgesloten).

Gelet op het feit dat er 2 bedrijfswoningen aanwezig zijn, kan het bedrijf ook mogelijk met meerdere eigenaren gezamenlijk geëxploiteerd worden. Voor de juiste ondernemer biedt het bestemmingsplan mogelijkheden om het bedrijf verder door te ontwikkelen
 
Sfeerimpressie: https://www.youtube.com/embed/wWRQK0h3JNE
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa is op aanvraag.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer