• Het voormalige Dierenpark Wissel te Epe
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Het voormalige Dierenpark Wissel te Epe

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan het voormalige Dierenpark Wissel met omliggende gronden te Epe.                                                                                  
 
Het object behelst onder andere de volgende onroerende zaken:

 • circa 2 hectare gronden met daarop de (restant) opstallen, de infrastructuur, parkeerplaats, etc. van het gesloten Dierenpark Wissel te Epe;
 • woning “Het Eshuis” (een villa, voorheen in gebruik als kantoorruimte) met circa 3.000m²;
 • circa 5,9 hectare agrarische gronden;
 • circa 3.500m² overige gronden. Het voormalige Dierenpark Wissel is gelegen aan de Woesterbergweg 2b te Epe.
Het voormalige Dierenpark Wissel is gelegen aan de Woesterbergweg 2b te Epe.
 
NB. De verschillende onderdelen kunnen ook los gekocht worden. De samenstelling van het bovengenoemde object kan derhalve wijzingen.

Ligging
Het voormalige Dierenpark Wissel is gelegen aan de Woesterbergweg 2b te Epe. Het object grenst direct aan de kern van het buurtschap Wissel ten zuidwesten van de kern van Epe in de provincie Gelderland.
 
In de directe omgeving en grenzend aan het bedrijf zijn diverse (recreatie)woningen gelegen. Sinds 2001 waren er mede hierdoor plannen voor de verplaatsing van het dierenpark naar Vemde-Horsthoek. De verhuizing naar Vemde-Horsthoek werd in oktober 2014 afgeblazen. De vorige eigenaar wilde op de huidige locatie blijven zitten en heeft in een gesprek met de gemeente Epe verzocht om de mogelijkheden voor revitalisatie en heroriëntatie van het dierenpark Wissel, op de huidige locatie, opnieuw te onderzoeken.
 
Epe is gelegen op de Noord-Oost Veluwe en het gebied is al lang een recreatiegebied met veel natuurschoon, fietspaden en recreatieve voorzieningen. Een gebied met duizenden hectaren natuur. In de gemeente Epe zijn vele verblijfsrecreatieve voorzieningen gelegen, als hotels, pensions, bungalowbedrijven en campings.
 
Het gebied waarin Wissel is gelegen, is vrij bosrijk. Verder is de plaats vooral agrarisch. In de directe omgeving bevinden zich enkele campings en enkele honderden recreatiewoningen, zowel gegroepeerd op parken, als vrijstaand in het bos. In Wissel zijn de recreatiebedrijven Remboe Village, Roompot De Schaapskooi, De Veldkamp, de Vossenberg en Vakantiepark Verschoor gevestigd.
 
Algemeen
De volgende voorzieningen zijn (deels) aanwezig:

 • het Eshuis (een villa, voorheen in gebruik als kantoorruimte).
 • het entreegebouw met het Paviljoen;
 • de terrassen;
 • diverse dierenverblijven en volières;
 • het theater met het terras.
De infrastructurele- en recreatieve voorzieningen bestaan onder andere uit:
 • de hoofdaansluitingen en de netwerken van de aanwezige nutsvoorzieningen;
 • de wegen, paden en overige infrastructurele voorzieningen als bruggetjes, hekwerken, terreinafscheidingen, verlichting, terreinmeubilair etc.;
 • de in eigendom zijnde speelvoorzieningen;
 • de in eigendom zijnde parkeervoorzieningen.
NB. De verschillende onderdelen kunnen ook los gekocht worden. De samenstelling van het bovengenoemde object kan derhalve wijzingen.
 
Van onderhavig recreatiebedrijf is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Mocht u geïnteresseerd zijn in informatie betreffende de locatie, de mogelijkheden, de aanvullende voorzieningen, dan kunt u contact opnemen met K. van Erp van Maas Recreatie Bedrijfsmakelaardij.

Reageer