Bedrijf te koop bij Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
  • diverse units/ruimten voor watersportgebonden bedrijvigheid op De Evenaar Yachting te Breukelen
  • diverse units/ruimten voor watersportgebonden bedrijvigheid op De Evenaar Yachting te Breukelen
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

diverse units/ruimten voor watersportgebonden bedrijvigheid op De Evenaar Yachting te Breukelen

De Evenaar Yachting te Breukelen wordt een verzamelcentrum voor specialisten rond sloepen en boten die gezamenlijk een full service concept gaan bieden in een prettige werkomgeving voor ondernemers en hun klanten. Wij zijn op zoek naar partners / huurders die in dit concept passen en meerwaarde bieden voor het concept.

De Evenaar Yachting staat bekend als het Sloep Experience center van Midden Nederland en betreft een gemengd watersportbedrijf, gelegen in het gebied Oostelijke Vechtplassen en is georiënteerd op de Loosdrechtse Plassen. Er is een jachthaven aanwezig en er wordt  voorzien in stallingruimte (binnen, buiten en overdekt in het water). Voorts is er een schilderloods en een werkplaats aanwezig.

De eigenaar heeft besloten om de exploitatie van het geheel op een andere wijze in te willen gaan richten. Daarom is er voor gekozen om de beschikbare ruimten en disciplines binnen het bedrijf als separate ruimten/units te gaan verhuren. De indeling van de ruimten/units staat op dit moment nog vrij en is flexibel en zal, waar mogelijk, worden ingepast op basis van de wensen van de huurder.  

De eerste huurder heeft zich inmiddels verbonden aan de locatie. Het idee is om de verschillende ruimten/units niet af te scheiden middels hoge scheidingswanden, maar juist de beschikbare ruimten open te houden zodat de klanten van de verschillende huurders, op een gemakkelijke manier bij de verschillende bedrijven langs kunnen gaan. Dit creëert een laagdrempelige manier om gebruik te maken van de klantenkringen van alle huurders bij elkaar, teneinde een synergie tussen de (specialistische) huurders te creëren, zoals een soort van “one-stop-shop”. De huurders onderling kunnen zich naar de markt uiten als één complementair geheel, waardoor er voordelen kunnen ontstaan voor iedere huurder. Door gezamenlijk op te treden kan er ook meer aandacht besteed worden aan marketing en profilering.

Belangrijke kwaliteit van de toekomstige ruimten/units is dat de begane grond gebouwd is als showroom. Daardoor is de ruimte transparant en is er voor een watersportgebouw veel ‘voorkant’. Dit maakt toekomstige werkruimten licht en transparant, hetgeen past bij een aantrekkelijke werkplek en bij een zichtbare en beleefbare bedrijfsactiviteit.

Bij de toekomstige indeling van het object wordt er gedacht aan een indeling door kleine bedrijven en ZZP-ers, die momenteel deels vanuit een mobiele werkplek of busje en deels vanuit een vaste werkplek in een loods of werkplaats hun activiteiten aanbieden. Evenaar Yachting biedt dit soort type ondernemers  met het transparante gebouw met veel glas, nog beter hun meerwaarde. Zo zijn de bedrijven beter zichtbaar voor de consument en is de werkplek prettig door de vele lichtinval. De locatie aan de Scheendijk te Breukelen, vormt nu al een clustering van watersportbedrijven met zowel een technisch als recreatief accent. Het huidige team van De Evenaar Yachting vormt een eerste en vaste basis voor het geheel. De haven, de stalling binnen en buiten en de werkplaatsactiviteiten worden door het bestaande team voortgezet. In overleg zijn de werkplaats en de kraan voor gezamenlijk gebruik beschikbaar.

Mocht u geïnteresseerd zijn in informatie betreffende de locatie, de mogelijkheden, de aanvullende voorzieningen, dan kunt u contact opnemen met J. Eggink van Maas Recreatie Bedrijfsmakelaardij.

Dit is de kans om in gezamenlijkheid met branchegenoten een uitstekende locatie te benutten en gezamenlijk als geheel de markt te kunnen benaderen.

Reageer