• Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck
  • Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck
  • Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 1.775.000,= kosten koper.

Ligging
Veerhuys Tante Jet is gelegen aan de Veerweg 7 te Blitterswijck. Het object is gelegen op een unieke locatie, direct gelegen aan de westelijke Maasoever nabij een fiets- en voetveer welke Blitterswijck verbindt met Nationaal Park De Maasduinen. Blitterswijck is gelegen in de gemeente Venray, in het noorden van Limburg. Het object is langgerekt gelegen aan de Maas, tussen de Peel en Maasduinen. Vanaf het terras en vanuit de standplaatsen aan het water, is er direct zicht over de Maas, de natuur en de schepen die voorbijkomen.

Algemeen
Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck bestaat uit Restaurant “Tante Jet aan de Maas” en Camping “’t Veerhuys”. Veerhuys Tante Jet omvat een oppervlakte van circa 2,5 hectare, hetgeen volle eigendom betreft.
 
Het volledig geoutilleerde café-restaurant met bedrijfskeuken biedt plaats aan circa 70 couverts. Het object beschikt over een verwarmde en afsluitbare serre. Daarnaast is er een ruim terras aanwezig en de “Vurkamer” met eigen terras. Op de verdieping is de bedrijfswoning en een, langdurig verhuurde, inpandige recreatiewoning gelegen. De opstal biedt verder ruimte aan sanitaire voorzieningen, kantoor en diverse opslagruimten, de verwarmde sanitaire ruimte t.b.v. de campinggasten en een toeristisch informatiepunt.
 
De camping wordt geëxploiteerd met circa 80 toeristische/ seizoenstandplaatsen, 35 jaarstandplaatsen en een hotelchalet met twee hotelkamers. In en nabij het water zijn enkele voorzieningen aanwezig ten behoeve van lig- en walplaatsen. Op het campingterrein bevinden zich een semipermanente unit ten behoeve van de campingreceptie, enkele containers/ overkappingen ten behoeve van opslag van de materialen, een milieupark en diverse overige infrastructurele- en recreatieve voorzieningen.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Prijs: € 1.775.000,= kosten koper.

Reageer