• Schraa Watersport te Woudsend
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Schraa Watersport te Woudsend

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Schraa Watersport.
 
De vraagprijs is op aanvraag.

Ligging
Schraa Watersport is gelegen aan De Zwaan 2 te Woudsend. Woudsend is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, dat is gelegen in de provincie Friesland. Woudsend is een watersportdorp, waarbij de dorpskern is gelegen aan het riviertje de Ee. Onderhavig object bevindt zich aan de Welle, dat aansluit op de Ee, en waar meerdere watersportbedrijven zijn gelegen. Woudsend is gelegen tussen twee meren, namelijk het Slotermeer en het Heegermeer. Deze meren maken onderdeel uit van de Friese Meren, een toeristisch gebied dat veel watersporters aantrekt. Er zijn diverse vaarroutes, bijvoorbeeld naar Sneek, Lemmer en Stavoren.
 
Algemeen
Onderhavig object omvat een oppervlakte van circa 1,85 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. Voorts wordt een gedeelte grond (weiland) gehuurd en is een gedeelte water (voor het afmeren van roeibootjes) in gebruik.
 
Het bedrijf beschikt over een hoofdgebouw met daarin onder andere een havenkantoor, winkel en bedrijfswoning ondergebracht. Voorts zijn een drietal winterbergingshallen (waarvan een met werkplaats alsmede een toiletgebouw) aanwezig. Het bedrijf beschikt over ruim 200 stallingsplaatsen, waarvan circa 112 overdekt en circa 90 onoverdekt.
 
De jachthaven wordt geëxploiteerd met circa 75 ligplaatsen. De haven beschikt over boxmaten voor boten met een maximale lengte van circa 12 meter en met een diepgang van circa 1,5 tot 1,8 meter. De jachthaven beschikt over de keurmerken Blauwe Vlag en Groene Wimpel.

Onderhavig object beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een botenkraan met een capaciteit van 10 ton, radiografisch bestuurbare botenwagen, bokken met traploos verstelbare steunen en rubberen kussens, een hoogwerker voor mastreparaties tot 20 meter, twee dieselpompen (met Blauwe Diesel en TRAXX diesel), een afspuitplaats, etc.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer