• Jachtwerf Maronier
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Jachtwerf Maronier

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van Jachtwerf Maronier te Lemmer, gelegen nabij het IJsselmeer in Friesland. www.maronier.nl/
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.800.000,= kosten koper.

Ligging
Jachtwerf Maronier is gelegen aan de Vuurtorenweg 16 te Lemmer. Lemmer is een plaats in de gemeente De Friese Meren in de provincie Friesland. Jachtwerf Maronier is gelegen aan de Industriehaven en de Vluchthaven, welke in directe verbinding staan met het IJsselmeer. Lemmer wordt ook wel de poort van Friesland genoemd, is zowel over land als over water goed bereikbaar en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Randstad.
 
Algemeen
Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 1,35 hectare, waarvan circa 1,1 hectare volle eigendom (zijnde werf/loodsen/haven) en circa 0,25 erfpachtgrond (zijnde haven).
 
De jachthaven wordt geëxploiteerd met circa 31 ligplaatsen. De haven beschikt over boxmaten voor boten met een maximale lengte van 14 meter en met een diepgang van circa 2 tot 4,5 meter. Op het terrein zijn circa 70 onoverdekte stallingsplaatsen aanwezig. Voorts zijn in de stallingsloodsen circa 70 overdekte stallingsplaatsen aanwezig.
 
Op het bedrijf zijn diverse opstallen aanwezig, waaronder:

  • een centrumgebouw, waarin onder andere een havenkantoor met showroom, een werkplaats met magazijn, winterstallingsmogelijkheden en een bedrijfswoning (welke is verhuurd) zijn ondergebracht;
  • een tweetal stallingsloodsen;
  • een sanitairgebouw.
Voorts zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een botenlift met een capaciteit van 30 ton, een botenwagen met een capaciteit van 30 ton, een afspuitplaats, etc.
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.800.000,= kosten koper.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer