• De Reulsberg
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

De Reulsberg

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de nader beschreven onroerende zaken en roerende zaken van De Reulsberg Camping & Herberg te Horst.
 
Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 3,4 hectare, hetgeen volle eigendom betreft. De Reulsberg is een verblijfsrecreatief bedrijf, waar momenteel enkel huisvesting van arbeidsmigranten plaatsvindt. Momenteel wordt het bedrijf geëxploiteerd met een groepsaccommodatie ten behoeve van maximaal 34 personen, alsmede een 14-tal eenheden (waarvan er een buiten het aangeboden object valt).  Voorts zijn voorzieningen aanwezig als een receptie, een bedrijfswoning, sanitairgebouwen, opslaggebouwen, etc.

Ligging
De Reulsberg is gelegen aan de Venloseweg 110 te Horst. Horst is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas en is gelegen in het noorden van Limburg. Onderhavig object bevindt zich in het buitengebied, in een agrarische en bosrijke omgeving, ten zuidoosten van de kern van Horst.
 
Onderhavig object is gelegen nabij Californië, een van de grootste glastuingebieden van Nederland. De Maas bevindt zich op gepaste afstand en voorts zijn diverse natuurgebieden in de nabijheid gelegen, waaronder Nationaal Park De Maasduinen. De directe omgeving biedt voldoende fiets- en wandelmogelijkheden. In de nabijheid van onderhavig object zijn diverse dagrecreatieve voorzieningen gelegen, waaronder Toverland in Sevenum en de Kasteeltuinen in Arcen. Voorts behoort een bezoek aan steden als Venlo en Venray tot de mogelijkheden. Het object is reeds sinds lange tijd in gebruik voor huisvesting van arbeidsmigranten. De ligging is uitstekend voor dit gebruik. Het object is gelegen aan de A73, een autosnelweg tussen Nijmegen en Maasbracht, en is gelegen nabij afrit 11 Horst.
 
Algemeen
De Reulsberg is een verblijfsrecreatief bedrijf, waar momenteel enkel huisvesting van arbeidsmigranten plaatsvindt. Het bedrijf voorziet al sinds 1994 hierin. Het bedrijf is vernoemd naar het naastgelegen gelijknamige bos- en natuurgebied.
 
Momenteel wordt het bedrijf geëxploiteerd met een groepsaccommodatie ten behoeve van maximaal 34 personen, alsmede een 14-tal eenheden, verdeeld over:

 • 8 driepersoons chalets met twee slaapkamers;
 • 2 vierpersoons chalets met twee slaapkamers;
 • 1 tweepersoons chalet met een slaapkamer (valt buiten aangeboden object);
 • 2 zespersoons chalets met drie slaapkamers;
 • 1 zespersoons unit met drie slaapkamers.
Ten aanzien van de eenheden is een gedoogbeschikking verleend, welke geldig is tot en met augustus 2018.
 
Het bedrijf beschikt over diverse (recreatieve) voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van het beheer en onderhoud, welke zijn ondergebracht in diverse opstallen. De opstallen bestaan onder andere uit:
 • een receptie;
 • een werkplaats met diverse opslagmogelijkheden en een kantine (nu niet meer in gebruik);
 • een bedrijfswoning;
 • een (voormalig) semipermanent sanitairgebouw, thans opslag;
 • een wasserette;
 • een permanent sanitairgebouw (enkel casco);
 • diverse opslaggebouwen.
Bestemmingsplanmatig wordt voorzien in een kampeerterrein met 80 kampeerplaatsen, waarvan maximaal 10 camperstandplaatsen. De ondergrondse infrastructuur hiervoor is reeds gedeeltelijk aangelegd. Er bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een sanitaire unit per kampeerplaats. Voorts wordt bestemmingsplanmatig voorzien in gebouwen ten behoeve van verblijfsrecreatie, waaronder een groepsaccommodatie, ondergeschikte horeca, sanitaire voorzieningen en een bedrijfswoning. Er is in 2017 reeds een vergunning verleend voor de realisatie van 14 appartementen, welke nog niet gerealiseerd zijn. Binnen het bouwvlak mag huisvesting van arbeidsmigranten plaatsvinden.
  
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer