• Bungalow of chalet ontwikkelingslocatie De Wielsche Dreef
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Bungalow of chalet ontwikkelingslocatie De Wielsche Dreef

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van ontwikkelingslocatie De Wielsche Dreef te Eck en Wiel in de Provincie Gelderland, in de regio De Betuwe: http://dewielschedreef.nl/
 
De Wielsche Dreef heeft een totale oppervlakte van 17,7 hectare waarvan 14 hectare recreatief gebruikt mag worden. De ontwikkeling voorziet in de bouw van maximaal 320 recreatiewoningen (maximaal 75m² of 300m³) en/of kampeermiddelen (maximaal 75m²).
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 4.950.000,= kosten koper.

Ligging
Onderhavig object is gelegen aan de Kalverlandseweg 3 te Eck en  Wiel. Eck en Wiel is een dorp in de gemeente Buren, in de provincie Gelderland. Onderhavig object is ten noordoosten van Eck en Wiel gelegen, direct aan de dorpskern. Het dorp ligt aan de Nederrijn, dat tevens de grens vormt met de provincie Utrecht. De rivier kan worden overgestoken met een veerpont. Aan de overzijde van de rivier ligt Amerongen.
 
Eck en Wiel ligt in de regio De Betuwe. Dit is een streek gelegen tussen de rivieren de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden. De Betuwe bestaat uit de zuidwestelijk gelegen Tielerwaard, de noordwestelijke Neder-Betuwe en de oostelijke Over-Betuwe. Het riviertje de Linge stroomt van oost naar west door de Betuwe. De stad Tiel heeft de belangrijkste regiofunctie in dit rivierenland. Andere grotere plaatsen zijn Culemborg en Geldermalsen. De Betuwe staat vooral bekend om zijn grootschalige tuinbouw, waaronder de fruitteelt (appels, peren kersen). De oorzaak van dat landgebruik ligt in de geologie en bodemgesteldheid van het gebied.
 
In de directe omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en er zijn diverse mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Ook bevind zich in de directe nabijheid een 18 holes golfbaan. Steden als Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch zijn in de buurt gelegen.
 
Algemeen
De Wielsche Dreef omvat:

 • circa 17,7 hectare ondergrond, als volgt te verdelen:
  • circa 14 hectare recreatieve grond, waarvan:
   • circa 3 hectare ten behoeve van het G-veld;
   • circa 11 hectare leeg en niet in gebruik;
  • circa 3,7 hectare agrarische grond.
 • het G-veld met circa 64 jaarstandplaatsen waarvan circa 45 stuks bezet, waaronder 5 eigen stacaravans voor de verhuur;
 • een receptiegebouw;
 • een beheerderswoning (niet in gebruik);
 • een kantinegebouw (niet in gebruik).
 
De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 4.950.000,= kosten koper.
 
Van onderhavig object is een uitgebreide brochure beschikbaar. In deze brochure wordt de locatie, de aanwezige zaken en de exploitatie nader besproken. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Reageer