• Een volwaardige, goed onderhouden jachthaven, gelegen in het zuidwesten van Nederland
Maas recreatie bedrijfsmakelaardij
Terug

ons aanbod.

Een volwaardige, goed onderhouden jachthaven, gelegen in het zuidwesten van Nederland

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van een volwaardige, goed onderhouden jachthaven, gelegen in het zuidwesten van Nederland. Het geheel omvat een oppervlakte van circa 6,3 hectare en het betreft grotendeels erfpacht.
 
De jachthaven wordt thans geëxploiteerd met circa 370 ligplaatsen, alsmede enkele camperplaatsen. De jachthaven is geschikt voor boten met een maximale lengte van circa 18 meter en een diepgang van circa 2 a 2,5 meter.

Op het bedrijf zijn diverse opstallen aanwezig, waaronder een centrumgebouw met receptie, watersportwinkel en horecavoorziening, een botenloods en een bedrijfswoning. Voorts zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder winterstalling (binnen en buiten), brandstofverkooppunt, trailerhelling, botenkraan, botenwagen, mastenkraan, afspuitlocatie, etc.

De vraagprijs voor de materiële vaste activa bedraagt € 2.975.000,=.
 
Van onderhavig recreatiebedrijf is een uitgebreide brochure beschikbaar. Mocht u of één van uw relaties naar aanleiding van bovenstaande informatie interesse hebben in bovengenoemd recreatiebedrijf, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons kantoor.

Prijs: € 2.975.000,=

Reageer